Verbeterde connectiviteit tussen Antwerpen en Londen met AVIAREPS en Luxair

May 05, 2023

AVIAREPS en Luxair bundelen hun krachten in een strategische commerciële samenwerking om de connectiviteit tussen Antwerp Airport en London City te optimaliseren, met een specifieke focus op zakenreizigers in de Belgische markt.

Het komende zomerseizoen zal Luxair vijf vluchten per week aanbieden op de route tussen Antwerpen en Londen. Voor zakelijke reizigers die een snelle start van de dag prefereren, zullen er op maandag en dinsdag ochtendvluchten beschikbaar zijn. Deze vluchten vertrekken vanuit Londen om 6.40 uur (lokale tijd) en arriveren in Antwerpen om 8.40 uur. De retourvluchten vertrekken op maandag en dinsdag om 9.15 uur vanuit Antwerpen, met aankomst in Londen om 9.15 uur (lokale tijd).

Voor degenen die de voorkeur geven aan avondvluchten, biedt Luxair op woensdag, donderdag en vrijdag avondrotaties. De vlucht vertrekt dan om 17.05 uur vanuit Londen en arriveert om 19.05 uur in Antwerpen. De terugvlucht vertrekt om 19.45 uur vanuit Antwerpen, met aankomst in London City om 19.45 uur (lokale tijd).

Luxair bedient deze route met de comfortabele Dash 8-400, een toestel met 76 zitplaatsen dat zowel economy als businessclass biedt. Deze configuratie zorgt ervoor dat zakelijke reizigers kunnen genieten van een aangename en productieve reiservaring, ongeacht hun reisbehoeften en voorkeuren.

Met deze nieuwe commerciële samenwerking tussen AVIAREPS en Luxair krijgen zakenreizigers in België een betere toegang tot de belangrijke zakenbestemming Londen.

Categories:zakenreizen