Gelukkiger en gezonder leven

April 29, 2021

Cliquez ici pour la version française

Een concept van geestelijk en lichamelijk welzijn

Kroatië staat bovenaan de UNESCO-lijst als het gaat om waterrijkdom in Europa en de wereld: de kuuroorden en mineraalwaterbronnen zorgen voor het herstel van lichaam en ziel. Warm mineraalrijk water borrelt hier van diep uit de aarde naar boven en staat bekend om ontspanning en therapeutische revalidatie. Hotel Well 4* en Glamping Village 4* te Tuhelj, op slechts 50 minuten rijden van de luchthaven van Zagreb, zijn twee thermale resorts die we speciaal voor jullie hebben uitgekozen. Tijdens je verblijf zal je kunnen genieten van sporten, thermale baden, deugddoende sauna’s en massages.

 

‘Water Planet’ omvat 4 binnenzwembaden en 4 buitenzwembaden en geeft je toegang tot het grootste zwembadencomplex van Kroatië.

 

Trakteer jezelf op een thermaal medicinale moddermassage en ervaar de genezende kracht van de natuur. De therapeutische modder geeft je energie terug, werkt verjongend op de huid en heeft een weldadig effect op symptomen van reuma, artrose, sciatica en artritis. ‘Sauna World’ is een plaats waar je tot rust komt, het is een vredevolle omgeving die je stimuleert tot meditatie. Verscheidene sauna’s met verschillende temperaturen, koude baden en relaxzone ’s bieden je tal van keuzemogelijkheden om je immuunsysteem te versterken en je vitaliteit te herwinnen. In de Wellness Bar kan je gezonde biologische dranken en gerechten nuttigen.

 

Je kan kiezen tussen een kort weekend van minder dan 48u en een mid-week verblijf van 4 nachten.

De eerstvolgende weekendreis is gepland van vrijdag 21 tot zondag 23/05/2021

Je vertrekt op vrijdagavond om 20u25 naar Kroatië waar een busje je opwacht voor de transfer. Op zaterdag en zondag heb je uitgebreid de tijd om van de verschillende faciliteiten te genieten; op zondag om 15u plannen we de transfer naar Zagreb luchthaven voor de terugvlucht om 17u40.

Kostprijs per persoon in een dubbele kamer voor de weekendtrip met Robins Travel: 395 euro incl btw voor het vliegtuigticket (inclusief luchthaven taxen), luchthavenvervoer, verblijf van 2 nachten in Hotel Well 4* op basis van verblijf in premium kamer met balkon in half pension (ontbijt- en diner buffet), onbeperkt toegang tot de thermale waters van ‘Water Planet’ en toegang tot ‘Sauna World’.

Supplement single kamer voor 2 nachten: 30 euro

Het eerstvolgende midweekverblijf is gepland van woensdag 19 tot zondag 23/05/2021

Je vertrekt om 9u45 te Zaventem en neemt je terugvlucht op zondag om 17u40.

Kostprijs per persoon in een dubbele kamer voor het midweekverblijf met Robins Travel: 499 euro incl btw voor het vliegtuigticket (inclusief luchthaven taxen), luchthavenvervoer, verblijf van 4 nachten in Hotel Well 4* op basis van verblijf in premium kamer met balkon in half pension (ontbijt- en diner buffet) en onbeperkt toegang tot de thermale waters van ‘Water Planet’ en toegang tot ‘Sauna World’.

Supplement single kamer voor 4 nachten: 60 euro

 

Uniglobe Robins Travel werkt samen met Croatia Airlines (Star Alliance), voor check-in dienen de reizigers met een leeftijd vanaf 7 jaar: een negatief PCR test COVID-19 voor te leggen, niet ouder dan 48 uur sinds afname. Verblijf in de Glamping Village hangt sterk af van de samenstelling van uw gezin. Evenals i.v.m afwijkende vertrekdata (en autovakantie) gelieve met ons contact op te nemen aub.

 

Wij zorgen ervoor dat JOUW WELZIJN centraal staat tijdens deze reis !

 

Contact:

info@unigloberobinstravel.be of op het nummer 03/830.31.32.