Een verlengde zomer met Brussels Airlines

September 23, 2024

Eind oktober gaat het winterseizoen 2024 van start, waarin traditioneel mensen op zoek gaan naar zon en warmte.

Daarom zal de luchtvaartmaatschappij, in samenwerking met enkele touroperators, een wekelijkse vlucht op zondag aanbieden naar Fuerteventura (Spanje). Dit brengt het totaal van Canarische bestemmingen in haar portfolio op vier.

Bovendien zullen Athene (Griekenland) en Krakau (Polen) vanaf deze winter het hele jaar door in het vluchtschema worden opgenomen, met respectievelijk vier en drie wekelijkse verbindingen.

En om het zomerseizoen te verlengen, zullen er meer vluchten worden aangeboden naar verschillende bestemmingen zoals Faro, Lissabon en Porto (Portugal) of Alicante, Malaga en Valencia (Spanje).

Birmingham (Verenigd Koninkrijk) wordt ook opnieuw geïntroduceerd met zes wekelijkse rotaties in de winter.

Meer capaciteit naar West-Afrika
​Sinds de introductie van een 10e Airbus A330 langeafstandsvliegtuig in juni van dit jaar, blijft de Belgische luchtvaartmaatschappij haar aanwezigheid op het Afrikaanse continent uitbreiden. Deze expansie zal zich voortzetten dankzij de komst van drie extra langeafstandstoestellen de komende jaren (persbericht).

Tijdens de winter van 2024-2025 vliegt Brussels Airlines vier keer per week naar Nairobi (Kenia). De maatschappij zal ook extra wekelijkse vluchten toevoegen naar Conakry (Guinee), Freetown (Sierra Leone) en Ouagadougou (Burkina Faso) tussen oktober en maart.